Időről-időre felmerül, hogy érdemes-e hitelt felvenni, és ha igen akkor milyet? Nos, jelenleg a kimondottan alacsony kamatok miatt. Adódik a kérdés, hogy milyen hiteleket választunk? Mi éri meg igazán? Nos, ebben a cikkben választ kapsz a kérdéseidre, tarts velünk!

A legnépszerűbb Babaváró hitel

Igazság szerint talán semmit sem kéne írni, hiszen talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna a Babaváró hitelről. Számos előnye és érdekessége akad, amelyekről korábban is írtunk. És valóban ki ne szeretne olyan hitelt felvenni akár 10 millió forint értékben, amire nem kell sem fedezetet adni, sem kamatot fizetni?

Ráadásul a havi törlesztésünk sem csúszhat 50 ezer forint fülé. És, amint megszületik a 3. gyermekünk a tartozásunk semmivé válik. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, már egy gyermek születése esetén is nagyon jól járunk. A további részleteket itt találhatjuk.

CSOK hitel

Egyre többen tudják, hogy a Családi Otthonteremtési Kedvezmény nem csak az állami támogatásról szól. Bár valóban a legfontosabb része az, hogy akár 10 millió forintot is kaphatunk, amelyre egyetlen egy forintot sem kell visszafizetni. Ehhez a megfelelő feltételeknek kell teljesülnie, melyből a legszembetűnőbb a 3 gyermek.

Viszont már egyre többen tudják, hogy a CSOK mellé 2 gyermek esetén 10, 3 gyermek után pedig akár 15 millió forintot vehetünk fel kedvezményesen. A hitel kamata maximalizálva van, és olcsóbb mint egy átlagos változó kamatozású hitel. Nem véletlenül népszerű.

Fix hitelek

És persze akadnak olyanok is, akik nem terveznek már gyermeket így az előző két lehetőség náluk szóba sem jön. Viszont ők jellemzően nem a változó kamatozású (jelenleg olcsóbb) hitelt vesznek fel, hanem végig állandó kamatozásút. Ez jó gondolkodás, hiszen egy esetleges kamatemelkedés esetén, nekik nem kell aggódniuk attól, hogy a havi törlesztőjük megemelkedik.

Legyen szó bármilyen hitelről, mi itt vagyunk és segítünk benne, ezért keress fel minket! Így pénzt, időt és energiát spórolhatsz meg magadnak.