Ahogy már többször is megírtuk folyamatosan azon gondolkozunk, és olyan lehetőségeket keresünk, amelyekkel az emberek jobban járhatnak az átlagnál. Büszkén mondhatjuk, hogy most egy ilyen lehetőséget találtunk a Budapest Bank Forint Alapú Piaci Kamatozású Egyenlítőhitel szerződés formájában. Igazság szerint nem is szaporítanánk a szót, hiszen a tények önmagukért beszélnek. 2% alatt THM? Mi se hittük, de már igen. Íme, a részletek:

Számoljunk együtt!

Ahogy minden esetben, így most is a hitel.hu kalkulátorával kell kezdeni. Igazság szerint a legjobb az lenne, ha mindenkinek ez lenne a kezdőoldala. 🙂 Már eddig is számtalan helyzetben segített meghozni a helyes döntést, és mutatott rá milliós különbségekre.

Na de térjünk a lényegre! Vegyünk fel egy 10 millió forintos hitelt 20 évre, és állítsuk be, hogy a keresetünk 300 ezer forint nettóban! Az első ajánlat, amelyet kidob a kalkulátor pont a bevezetőben is említett Budapest Bankos hitel. A havi törlesztése 56.770 forint, és a THM 3,27%.

Eddig tulajdonképpen semmi különös nem történt, azon kívül, hogy találtunk egy olcsó hitelt, amely jó lehet számunkra. De most jön a java! Az olcsó hitelt még olcsóbbá tesszük!

A személyre szabás

Ha gondosan megnézzük, akkor a kamatperiódus alatt (amely jelen esetben 6 hónap) látunk egy olyan feliratot, hogy „személyre szabás”. Kattintsunk rá!

Ezután legördül a menü, és újabb beállításokat tudunk eszközölni. A Budapest Bank ugyanis kapott a lehetőségen, hogy megtakarításra buzdítsa az ügyfeleit. Ezért cserébe pedig kedvezményt ad, méghozzá nem is kicsit.

Amennyiben beállítjuk, hogy van 3 havi jövedelmünknek megfelelő megtakarításunk (900 ezer forint), és vállaljuk, hogy havi 40 ezer forintot félre is teszünk, akkor a hitelünk az olcsónál is olcsóbbá válik.

Konkrétan ezzel a futamidőnket 35 hónappal lerövidítjük, mindössze 205 hónapra. Gondoljunk csak bele egy kicsit, hogy ez mit jelent. 35-ször nem kell befizetni az 56.770 forintot. Ezzel majdnem 2 millió forinttal beljebb vagyunk, pontosan 1.986.950 forinttal. A THM pedig így 1,97%.

Nos, mi megmondtuk már a legelején, hogy azon vagyunk, hogy az olcsóbb hiteleket is még olcsóbbá tegyük. Ez most is sikerült. Keress fel minket! Mi pedig továbbra is olyan lehetőségeket mutatunk Neked a hitelekkel kapcsolatban, amelyre nem is gondoltál volna.