Kérdés sem férhet hozzá, hogy ez a hónap a Babaváró hitelről szólt. Már február óta rengetegen várták, hogy végre eljöjjön a július elseje, és lehessen ehhez a hitelhez folyamodni. Nos, lassan egy hónapja tart is a láz. Így már vannak tapasztalataink. Meg is osztjuk ezeket.

Miért akarja ilyen sok ember?

Mert tulajdonképpen számos ember számára helyettesíti a személyi kölcsönöket. Az állam óriási előnyöket adott a Családvédelmi Akcióterven belül a Babaváró hitelnek. Ilyen például, hogy semmilyen fedezetet nem kell adni, mert az állam ezt magára vállalta. Ráadásul még kamatot sem kell fizetni.

Arról már nem is beszélve, hogy az első gyermek születése után 3 évig lehet szüneteltetni a törlesztést. A második gyermek születésekor szintén és még a tartozás 30 százalékát is elengedik. A harmadik gyermek után pedig az egész hitel a múlté.

És ha ez nem lenne elég, akkor egy kis matek. 🙂 Akár 10 millió forintot is felvehetünk, és a havi törlesztés, akkor sem csúszhat havi 50 ezer forint fölé. Nos, emiatt akar szinte mindenki Babaváró hitelt.

Hogyan lehet gyorsan a tied?

Az még fontos tudni, hogy csak akkor kaphatod meg a Babaváró hitelt, hogyha házas vagy. És a házaspár hölgy tagja elmúlt 18 éves, de 41 még nem. És csak akkor marad ilyen szuper a hitel, hogyha 5 éven belül megszületik a babátok. Ha ez stimmel, akkor jöjjenek a tippek!

Ez egy hitel, tehát bizonyos papírokat be kell nyújtani a banknak, a hiteligénylő nyomtatványon kívül is, éppen ezért:

  • Legyen nálatok az összes személyes okmányotok! (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya)
  • Amennyiben már babát vártok, és elmúlt a hölgy 12 hetes terhes, akkor vigyétek a terhes-gondozási kiskönyvet is
  • A jövedelemigazolást se feledd el

Ezek azért fontosak, mert ha minden irat nálatok van, akkor rekord gyorsan megkaphatjátok a hitelt. És, hogy nem a levegőbe beszélünk, azt bizonyítja, hogy egy vidéki párnak már július elsején folyósították a Babaváró hitelt. Igen, az akció indulási napján. Ha gondosan elő akarsz készülni, akkor keress fel minket! Mi segítünk abban, hogy minden úgy menjen mint a karikacsapás.