Bár sokan azt gondolják, hogy hitelt felvenni gyerekjáték, ez messze nincsen így. Igenis számos olyan buktató jöhet közben, amelyre érdemes felkészülni. Viszont amennyiben ezekkel tisztában vagyunk, akkor nem lesz probléma. Éppen ezért most nagyon figyelj arra, amit írunk!

A folyamatos változások

Az embereknek folyamatosan van szükségük hitelre, pláne most, hogy ilyen alacsony kamatok mellett vehetjük fel. Ez a nagy érdeklődés a hitelek iránt magával hozza, hogy a bankok folyamatosan próbálnak kitalálni különböző akciókat, kedvezményeket, hogy magukhoz édesgessék a lakosságot. Amint az egyik kitalál valamit, rögtön reagál rá a másik is. Így a különböző akciók és bónuszok folyamatosan változnak, és annak, aki nem ezzel foglalkozik szinte lehetetlen ezt folyamatosan fejben tartania.

Javaslat: Kérj meg egy szakértőt, hogy segítsen neked megtalálni azt a kedvezményt, amellyel valóban a legjobban jársz!

Egy bankban sem tudnak mindent

Tisztelet a kivételnek, de a bankokban dolgozó ügyfélfogadó tanácsadók sokszor nincsenek a helyzet magaslatán. Biztos előtted is ott van az a kép, amikor kérdezek valamit, de lövése sincs a válaszról a bank munkatársának, és várni kell, amíg valaki más odajön és megválaszolja.

És ha ez még nem is lenne elég, azt egyik bankban sem mondják, hogy mi ezt ajánljuk, viszont, hogyha átmegy oda szembe a másik bankba, ott jelenleg olyan feltételekkel vehet fel hitel, amelyik Neked jobban megéri. Egy bankban mindig csak a saját szerződésüket tudod megkötni, de biztos az a legjobb Neked?

Javaslat: Végezz, vagy végeztess teljeskörű összehasonlítást! Itt van rögtön a hitel.hu kalkulátora.

Értelmezni kell az eredményt!

A kalkulátor használata önmagában még nem elég a boldogsághoz, ha lehet így fogalmazni. Számos olyan kis apró feltétel, és tényező van, amellyel tisztában kell lenni, ahhoz, hogy a megfelelő döntést hozhassuk meg. Ilyen például az eltérő kamatperiódus, az időszakos akciók, kedvezmények, vagy éppen a hitelhez kapcsolódó egyéb szerződések.

Igazság szerint ez mind-mind azt mutatja, hogy felesleges kockázatot vállalunk azzal, hogyha nem kérjük profi szakemberek segítségét. Éppen ezért, írj nekünk gyorsan! A mi feladatunk az, hogy Te a hozzád legjobban passzoló hitelt megtaláld, és ezzel valósítsd meg ingatlan célú álmaidat.